WWW.MATTINYKANEN.NET
Tervetuloa Matti Nykäsen alastulomonttuun!
Matin musiikillinen tuotanto

Mattihan on ehtinyt olemaan monessa mukana - urheilijan uran jätettyään hän on kokeillut siipiään paitsi stripparina ja iltapäivälehtien kestosuosikkina, myös laulajana.

Pitkäsoittoja on ainakin toistaiseksi ilmestynyt kaksi kappaletta, ja nyt voit ennen omasi hankkimista saada esimakua näistä uskomattomista tulkinnoista! Seuraa linkkejä ja uppoudu Matin sulokkaisiin sointuihin!

Yllätysten yö [LP] (Audiovox 1992)
01. Topless
02. Samaa nauhaa
03. V-tyyli
04. Mennään tanssimaan
05. Yllätysten yö
06. Kingi
07. Pidä varas
08. Jos sä haluut
09. Vain mäkimies voi tietää sen
Matin esikoisalbumi "Yllätysten yö" on monien Matti-fanien mukaan myös hänen parhaimpansa. Levyllä on useita unohtumattomia Matti-hittejä, kuten legendaarinen "V-tyyli" ja herkkä balladi "Pidä varas".

Samurai [LP] (Audiovox 1993)
01. Samurai
02. Baby mä haluun sut
03. Markiisi De Sade
04. Syli
05. Niin yksin mä oon
06. Yy, kaa, koo, nee - vauhti kovenee
07. Hyppää letukkaan
08. Moottoritie on kuuma
09. Mimmi
10. Rakkauden laulu
"Samurai" seurasi uskomattomiin myyntilukuihin yltänyttä "Yllätysten yötä" varsin nopealla aikataululla. Tällä levyllä Matti siirtyi musiikillisesti rockimpaan suuntaan.

Jump and Fly [Single]

Julkaisematon, englanniksi laulettu europoppizibale, josta huhujen mukaan on olemassa vain masternauhat. Eihän sitä koskaan tiedä vaikka..

Elämä on laiffii [Single] (2002)
01. Elämä on laiffii
Vuonna 2002 ilmestynyt sinkku edustaa Matin uusimpia musiikillisia suuntauksia. Monien mielestä kappaleessa on vahvaa euroviisuainesta!

Tää on mun elämää [Promo Single] (Studio Kaktus 2004)
01. Tää on mun elämää
02. Elämä on laiffii
Toistaiseksi vielä virallisesti julkaisematon uutuussinkku, joka kuitenkin soi jo taajaan mäkimiehen keikoilla. Stay tuned!